2018 Katılımcıları
Esra Aksakal, İstanbul

Esra Aksakal, İstanbul

Tohum Otizm Vakfı İnsan Kaynakları Sorumlusu

Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Esra, üniversitede Kültür Sanat ve Sosyal Araştırmalar Kulübünde 2 yıl Denetim Kurulu Üyesi olarak yer aldı. Üniversite 3.sınıfta İstanbul Ataşehir Belediyesi Hukuk İşleri biriminde stajyer olarak görev alan Esra, kariyerine ilk adımı atarken sosyal bilincini ve farkındalığını arttırmayı amaçlıyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Esra, 2019 itibarıyla Related Digital'de İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Görev Tanımı



Besime Hazal Aktaş, Hatay

Besime Hazal Aktaş, Hatay

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Muhasebe Elemanı

Adnan Menderes Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümü’nden mezun olan Hazal, üniversitede EUREFE16’ya gönüllü olarak katıldı. Finans, muhasebe, ekonomi, işletme alanlarında kendisini geliştirmek isteyen Hazal, problem çözme, insan ilişkilerinde empati yeteneğinin çalışma hayatında yardımcı olacağını düşünüyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Hazal, 2019 itibarıyla Worthington Industries'de Finans Operasyonları Sorumlusu olarak çalıştı ve şu anda Finansal Faaliyet Sorumlusu olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Yasin Almaz, İstanbul

Yasin Almaz, İstanbul

Hayata Destek Derneği İletişim ve Kaynak Geliştirme Asistanı

Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım/Gazetecilik Çift Anadal Bölümü’nden mezun olan Yasin, Ruşen Çakır’ın MedyascopeTv adlı medya platformunda staj yaptı ve mezun olduktan sonra Markakod isimli reklam ajansında Sosyal Medya Yöneticisi olarak stajına devam etti. Yasin, çalışacağı kuruma fayda sağlama konusunda elinden geleni fazlasıyla yapacağını söylüyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Yasin, 2019 itibarıyla Hayata Destek Derneği'nde İletişim ve Kaynak Geliştirme Asistanı olarak görev yaptıktan sonra İtalya'ya giderek Vulcanica Mente Derneğinde İletişim Sorumlusu olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Görev Tanımı



Sefa Arslan, Kahramanmaraş

Sefa Arslan, Kahramanmaraş

TEMA İdari İşler ve Satın Alma Asistanı

Celal Bayar Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Sefa, üniversitesinde Sosyal Sorumluluk Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve İnovaTİM Üniversite Liderliği görevinde bulundu. Türkiye İnovasyon Haftası-Türkiye İhracatçılar Meclisi 2015-2016 KOSGEB-Girişimcilik Yıldız Teknik Üniversitesi-Genç Türkiye Zirvesi gibi eğitim ve etkinliklere katılan birçok eğitime katılan Sefa, bilgilendirici organizasyonlarda aktif rol alarak çalıştığı kurumun marka tanınırlığını artırmayı amaçlıyor. Getmobil'de Kullanıcı Deneyimi Tasarımcısı olarak çalışma hayatına devam ediyor.

Görev Tanımı



Gizem Çiğdem Daştemir, İstanbul

Gizem Çiğdem Daştemir, İstanbul

TEMA Kaynak Geliştirme Asistanı

Sakarya Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nden mezun olan Gizem, 1907 ÜNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği bünyesinde aktif olarak gönüllülük hizmetinde bulundu. TÜVASAŞ kurumunda Bilgi İşlem Departmanında staj deneyimi olan Gizem, çevre-doğa koruma, kültür-sanat ve çocuklar alanında çalışan STK’larda görev almak istiyor. Gizem, 2019 TEMA Vakfı'nda Kaynak Geliştirme Asistanı olarak görevini tamamladıktan sonra Bağış Operasyon Sorumlusu olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Görev Tanımı



Elif Demir, İstanbul

Elif Demir, İstanbul

Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) İş Geliştirme Uzman Yardımcısı

Mersin Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Elif, yabancı dil kursu ve kişisel gelişim çatısı altında diksiyon, beden dili gibi farklı kurslara katıldı. Sosyal zamanlarını alternatif müzikler ile değerlendiren Elif, iş hayatındaki istek ve yüksek enerjinin başarı için en önemli anahtarlar olduğuna inanıyor. İlk Fırsat programını tamamlamasının ardından, 2019 yılı itibarıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi'nde İnsan Kaynakları Memuru olarak çalışmaya başladı.

Görev Tanımı



Enes Mustafa Dinç, İstanbul

Enes Mustafa Dinç, İstanbul

Darüşşafaka Cemiyeti İdari İşler Uzman Yardımcısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Enes, diksiyon, etkili konuşma, beden dili eğitimi ve yabancı dil üzerine eğitimlere katılarak kişisel gelişimine önem verdi. Eğitim, kültür-sanat ve ekonomik gelişim alanında çalışan STK’larda görev almak isteyen Enes, çalışma hayatına başlamanın kendisine olumlu katkılar sağlayacağını söylüyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Enes, Yemeksepeti'nde İdari İşler Sorumlusu olarak görevini tamamladıktan sonra Aksigorta'ya geçiş yaptı. İdari İşler Yöneticisi olarak çalışma hayatına devam ediyor.

Görev Tanımı



Nurbanu Durak, Eskişehir

Nurbanu Durak, Eskişehir

TEMA İletişim Asistanı

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden mezun olan Nurbanu, IAB (Interactive Advertising Bureau) Türkiye tarafından Boğaziçi Ünversitesi’nde düzenlenen UnChallenge Dijital Öğrenci İşler Eğitim Kampı’na katıldı. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Biriminde, Eskişehir Başak Kiremit‘te ve Unite.ad ajansında Sosyal Medya Biriminde olmak üzere üç farklı staj deneyimi olan Nurbanu, eğitim süresince ve stajlarda edindiği birikimle çalıştığı kuruma değer katacağını düşünüyor. 2019 yılı itibarıyla Yeşilay'da Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalışma hayatına devam ediyor.

Görev Tanımı



Dilan Ergin, Edirne

Dilan Ergin, Edirne

TEV Bilgi İşlem Sorumlusu

Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Dilan, üniversitede Bilişim ve Teknoloji Topluluğu’nda gönüllü olarak yer aldı. Türk Telekom’da Donanım ve Sistem üzerine staj yaptı. Daha sonra Acod Bilişim A.Ş’de Yazılım Geliştirme stajyeri olarak çalışan Dilan, işine sadık ve disipline sahip biri olduğuna ve kendisine verilen görevleri doğru bir şekilde yerine getireceğine inanıyor. Dilan, 2019 itibarıyla Türk Eğitim Vakfı'nda Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görevini tamamladıktan sonra Mirsis Bilgi Teknolojileri'nde Yazılım Geliştiricisi olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Görev Tanımı



Habibe Hanzadeoğlu, İstanbul

Habibe Hanzadeoğlu, İstanbul

TEV İnsan Kaynakları Sorumlusu

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Habibe, üniversitede çevre köy okullarında yardıma ihtiyacı olan öğrencilere eğitim alanında destek verdi. Çağdaş Adam Ayakkabı End. Paz. Tic. Ltd. Şirketi’nde İnsan Kaynakları stajı, daha sonra Bronislaw Markiewicz State School’da Erasmus+Staj Programı ile İnsan Kaynakları ve Uluslararası İlişkiler departmanında stajyer olarak çalışan Habibe, öğrenim hayatında edindiği araştırma, iletişim, planlama gibi özellikleri ile bu alanda uyumlu ve aktif bir çalışan olacağını düşünüyor. Habibe, 2019 itibarıyla Türk Eğitim Vakfı'nda İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak görev aldı. Daha sonra Icrypex Crypto Exchange'de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışan Habibe, şu an LC Waikiki'de  İşveren Markası ve İç İletişim Uzman Yardımcısı olarak çalışıyor.

Görev Tanımı



Nilay Koç, İstanbul

Nilay Koç, İstanbul

Koruncuk Kaynak Geliştirme ve İletişim Sorumlusu

Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun olan Nilay, üniversitede Dans Kulübünde yer alarak Arjantin tango dansını öğrendi. Ayrıca diksiyon kursuna giderek 64 saatlik eğitimi tamamlayan Nilay, okul hayatında edindiği bilgi ve birikimleri çalıştığı kuruma aktararak kurumun var olan imaj ve itibarını korumayı ve geliştirmeyi amaçlıyor. Nilay, 2019 itibarıyla Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nda Kaynak Geliştirme ve İletişim Sorumlusu olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Emin Yiğit Koyuncuoğlu, Denizli

Emin Yiğit Koyuncuoğlu, Denizli

Darüşşafaka Cemiyeti Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı

Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Emin Yiğit, öğrenimi süresince Almanya'da yaz stajı, Estonya'da dijital iletişim alanında Erasmus stajı ve Slovenya'da iki dönem değişim öğrencisi olma deneyimleri kazandı. Eğitimi boyunca elde ettiği birikim ve deneyimlerle özellikle kültürlerarası iletişimle ilgili konularda kurumlara katkıda bulunacağına inanıyor. İlk Fırsatı'nı tamamlayan Emin Yiğit, 2019 yılında sürdürülebilir kalkınma ve ayrımcılıkla mücadele alanlarında Polonya'da bir AB projesinde yer aldıktan sonra Ankara'da bir teknoloji şirketinde İletişim Uzmanı olarak çalıştı. Eşitliğe, çevreye, sanata ve kültüre önem veren Emin Yiğit, sağlıkla ilgili konularla, Asya kültürleriyle, göç ve uyum sorunları ile de ilgileniyor. Boş zamanlarında ise fotoğraf çekmeyi, farklı mutfaklar denemeyi, kamp yapmayı ve bisiklete binmeyi tercih ediyor.

Görev Tanımı



Işıl Kütürüp, İstanbul

Işıl Kütürüp, İstanbul

KAGİDER Mali İşler Asistanı

Trakya Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Işıl, üniversitede Mali Müşavirlik Ofisinde staj yaptı. Yabancı dil, LUCA muhasebe programı sertifika eğitimi ve çeşitli kariyer etkinliklerine katılan Işıl, araştırmayı ve kitap okumayı seven biri olarak, okulundan ve sosyal hayatından edindiği tecrübeler ile çalışacağı kuruma katkıda bulunmak istiyor. Işıl, 2019 itibarıyla Kadın Girişimcileri Derneği'nde Mali ve İdari İşler Uzmanı olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Erkan Orhan, İstanbul

Erkan Orhan, İstanbul

TSÇV İnsan Kaynakları Elemanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun olan Erkan, Yetkinliğe Dayalı İnsan Kaynakları YİNKA Topluluğunda Denetim Kurulu Başkanı olarak aktif rol aldı. Çevre-doğa koruma, sağlık ve gençler alanında çalışan STK’larda görev almak isteyen Erkan, sahip olduğu yetkinlik ve becerilerini geliştirmek ve deneyim kazanmak istiyor.

Görev Tanımı



Ümmügülsüm Önal, Antalya

Ümmügülsüm Önal, Antalya

TOÇEV Kaynak Geliştirme ve İletişim Sorumlusu

Akdeniz Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Gülsüm, gönüllülük yaptığı topluluklar ile kırsal kesimde yer alan okullar için yardım kampanyası, huzur evi ziyaretleri, down sendromlular için farkındalık günleri düzenledi. AB Metodolojisine göre Proje Hazırlama (PCM), STK Kapasite Geliştirme ve Kamu STK İşbirliğinin Güçlendirilmesi, Girişimcilik Eğitimi Habitat Derneği - Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitmen Eğitimi gibi birçok eğitimlere katılan Gülsüm, ekip çalışmasına önem veren, olaylara çözüm odaklı yaklaşan ve araştırmayı seven biri olarak kuruma katkıda bulunacağını söylüyor. Gülsüm, 2019 itibarıyla TOÇEV'de Kaynak Geliştirme ve İletişim Sorumlusu olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Gökçe Özer, İstanbul

Gökçe Özer, İstanbul

TEGV Kurumsal İletişim Uzmanı

Kocaeli Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü’nden mezun olan Gökçe, badminton, yüzme gibi çeşitli spor takımlarında aktif olarak görev aldı. Bilgisayar tasarım programlarında sertifikaları bulunan Gökçe, diksiyon, hipnotik iletişim gibi kişisel gelişim eğitimlerine katılarak kendini geliştirdi. Tempus Creative Brand Solutions, TRT İstanbul Televizyonu, Ipsos Araştırma gibi şirketlerde staj deneyimi olan Gökçe, üniversitede edindiği görsel iletişim tasarımı ve stajlarda edindiği kurumsal iletişim alanındaki tecrübeleri ile kuruma fayda sağlayacağını düşünüyor. Gökçe, 2019 itibarıyla TÜBİSAD'ta Projeler Koordinatörü olarak çalışmaya başladı.

Görev Tanımı



Bade Özkan, Diyarbakır

Bade Özkan, Diyarbakır

Darüşşafaka Cemiyeti Satın Alma Uzman Yardımcısı

Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nden mezun olan Bade, üniversitede İletişim Bölümü'nde kulüp başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği tarafından düzenlenen sertifika eğitim programına katılan Bade, çalışacağı kurumda kişisel bilgi ve becerilerini inovatif çözüm yöntemleriyle entegre ederek kuruma daha yenilikçi ve dinamik bir kimlik kazandırmayı hedefliyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Bade, Bilge Adam Akademi'de Eğitim Danışmanı olarak çalıştı. Şu anda ise GKFX'te İş Analisti olarak çalışma hayatına devam ediyor.

Görev Tanımı



Hazal Elif Sarı, İzmir

Hazal Elif Sarı, İzmir

PERYÖN Kongre ve Etkinlikler Asistanı

Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Hazal, MEB Nazilli HEM kapsamında işaret dili, yabancı dil ve temel bilgisayar okur-yazarlığı sertifika programlarına, 2016 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde gerçekleştirilen Ekonomi-Politik Zirvesi’ne katıldı. Marmaris Uluslararası Halk Dansları Festivali’nde ve birçok düğün organizasyon şirketinde organizasyon sorumlusu olarak görev alan Hazal, ekip çalışması, organizasyon ve sorumluluk alma konularında edindiği bu tecrübelerini çalıştığı kuruma aktarmak istiyor. Hazal, TÜBİSAD'ta Projeler Koordinatörü olarak çalıştıktan sonra Eko Centrum'a Proje Asistanı olarak geçiş yaptı.

Görev Tanımı



Altan Şar, Afyonkarahisar

Altan Şar, Afyonkarahisar

TEGV Ateşböceği Birim Yöneticisi

Celal Bayar Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun olan Altan, üniversitede Muradiye Kampüs Tiyatrosu’nda aktif rol aldı. 1907 ÜNİFEB’de Sosyal Medya Sorumlusu olarak görev alan Altan, SosyalBen Vakfı’nda dezavantajlı bölgelerde çocuklara sosyal beceri kazandırmak amacıyla gönüllülük hizmetlerinde bulundu. Altan, sorumluluk sahibi biri olduğuna vurgu yaparak, pozitif enerjisiyle kuruma katkıda bulunacağını düşünüyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Altan, 2019 itibarıyla Kodluyoruz Derneği'nde Proje Asistanı olarak çalışmaya başladı.

Görev Tanımı



Merve Temiz, Ankara

Merve Temiz, Ankara

Tohum Otizm Vakfı Kaynak Geliştirme ve İletişim Sorumlusu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Merve, üniversitede Toplum Gönüllüleri Kulübü Yerel Atak projesinde proje koordinatörlüğü yaptı. Ulusal düzeyde TOG ofisine bağlı bir şekilde Örgütlenme Destek Koordinatörü olarak çalıştı. Ayrıca, Avrupa Gönüllü Hizmet kapsamında Romanya’da Azınlık ve Gençlik Hakları üzerine çalışmalarda yer alan Merve, sorumluluk bilinci ile zamanını etkin bir şekilde kullanarak çalışacağı kuruma katkıda bulunacağına inanıyor. Merve, 2019 itibarıyla TÜSEV'de İletişim Uzmanı olarak çalışmaya başladı.

Görev Tanımı



Ozan Yılmaz Uğurlu, İstanbul

Ozan Yılmaz Uğurlu, İstanbul

AÇEV Mali ve İdari İşler Uzman Yardımcısı

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Ozan, 1 yıl boyunca mali müşavirlik alanında staj yaptı. Ayrıca belirli aralıklarla huzur evleri, çocuk esirgeme kurumu gibi kurumlara gönüllü olarak hizmette bulunan Ozan, bugüne kadar kazandıklarını çalıştığı kurumda uygulayacağına, başarılı ve etkili bir çalışma arkadaşı olacağına inanıyor. T.C. İçişleri Bakanlığı'na bağlı personel olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Görev Tanımı



Halil Yağcıoğlu, Antalya

Halil Yağcıoğlu, Antalya

Genç Hayat Vakfı Muhasebe ve İdari İşler Uzmanı

Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Halil, üniversitede Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu’nda 2 yıl boyunca aktif olarak görev aldı. Ayrıca Stajım.net’de gönüllülük yapan ve TEMA Vakfı çatısı altında, çocuklar için Hatıra Ormanı projesinde destek için koşu programında yer alan Halil, işinin yanı sıra farklı projelerde de yer alarak kedisini geliştirmeyi düşünüyor. Halil, 2019 itibarıyla Genç Hayat Vakfı'nda Muhasebe ve İdari İşler Uzmanı olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Hande Yavuz, İstanbul

Hande Yavuz, İstanbul

TÜRKONFED Kurumsal İletişim Asistanı

Anadolu Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nden mezun olan Hande, üniversite 2.sınıfta InStyle dergisinde staj yaptı. Bursa’da Çocuk Hakları Kültür Sanat Derneği’nde gönüllülük deneyimi olan Hande, çalışacağı kurumu iletişim alanında en iyi şekilde temsil etmek, çeşitli projelerin oluşturulmasında katkıda bulunmak istiyor. İlk Fırsat'ı tamamlayan Hande, 2019 itibarıyla TÜRKONFED'te Dijital Dönüşüm Merkezi Sorumlusu olarak çalışmaya devam ediyor.

Görev Tanımı



Ali Yıldırım, Bursa

Ali Yıldırım, Bursa

TÜBİSAD Muhasebe ve Mali İşler Sorumlusu

Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Ali, üniversite son sınıfta Türk Otomobil Fabrikası A.Ş tarafından Prova Plus Programı’na kabul edilerek 9 ay Dış Ticaret Operasyonları Müdürlüğü’nde staj yaptı. Staj süresi boyunca TOFAŞ Akademi tarafından verilen iş yerinde profesyonellik, çözüm üretme ve etkili sunum teknikleri eğitimlerine katılan Ali, pratik ve dinamik biri olarak çalışacağı kuruma fayda sağlayacağını düşünüyor. Ali, 2019 itibarıyla EY'de Denetim Asistanı olarak çalıştıktan sonra Mazars'a geçiş yaptı ve Kıdemli Denetim Asistanı olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı



Gözde Yılmaz, İstanbul

Gözde Yılmaz, İstanbul

İKSV Muhasebe Asistanı

Balıkesir Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Gözde, üniversitede Bilim ve Teknoloji grubunda aktif rol alarak kulüp projesi olan kampüs 17 kart projesinde kurucu olarak görev aldı.  Kariyer günlerine ve çeşitli eğitimlere katılarak kişisel gelişimine önem veren Gözde, öğrenmeye ve kendisini geliştirmeye açık biri olduğu için çalıştığı kuruma faydalı olacağına inanıyor. Gözde, 2019 itibarıyla İKSV'de Muhasebe Asistanı olarak görevine devam ediyor.

Görev Tanımı